Zij maakten al een onvergetelijke groepsreis
“Het weekend in Londen was echt fantastisch! High teas en wandelingen volop. We kunnen iedereen aanraden om te gaan, zeker in het weekend als Taste wordt georganiseerd. Wát een foodevent, we hebben enorm genoten!”
Sligro
Personeelsreis
“Met 23 koorleden, 1 dirigent, supporters en aanhang op naar Frankrijk! We hebben opgetreden in kathedraal Troyer, Chartres, de Saint Maclou kerk in Rouen en zelfs in de Notre Dame in Parijs. Het publiek maakte het af. Dank aan Pelikaan voor de inzet!”
Roosendaals Kamerkoor
Koorreis
“Buiten dat de dagen in Disney prima geregeld waren en het ons aan niets ontbrak, staan we in het bijzonder stil bij de busreis. De buschauffeur van Pelikaan verdient een GROOT compliment op de wijze hoe hij ons een onvergetelijke reis heeft bezorgd!”
Vopak Europoort
Personeelsreis
“De stedentrip naar Krakau met 62 collega’s van Ziggo was een mega succes. De groep heeft genoten en de organisatie was perfect geregeld. Met name de voorbereiding en afstemming met Louise van Kaam en haar team hebben we als heel prettig ervaren. Het was TOP!”
Ziggo
Personeelsreis
“De trip naar Praag was fantastisch! Alles was top geregeld. De mannen hebben echt een heel leuk weekend gehad en de weergoden hebben ook het hele weekend meegewerkt. Nogmaals bedankt voor de goede service en wie weet tot volgend jaar!”
WSV3
Verenigingsreis
“De vierdaagse jubileumreis naar Zuid-Engeland had een gevarieerd programma met veel vuurtorens en een uitstekende reisbegeleiding. Links rijden en smalle straatjes vormden geen probleem voor de ervaren buschauffeu; de reisbegeleiding was uitstekend. We hebben genoten!”
Nederlandse Vuurtoren Vereniging
Vuurtorenreis
“Met het koor naar Thüringen en Saksen geweest. Als u uw groepsreis in goed overleg met Pelikaan - Groepsreis op Maat organiseert, is een geslaagde reis gegarandeerd!”
Sint-Norbertusparochie
Koorreis
"Op naar Rome! Vanaf het moment van vertrek tot het moment van terugkeer: alles tot in de puntjes geregeld en stipt op tijd. Alle afspraken worden nagekomen!"
Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur
Schoolreis
"Wij reizen alleen maar met Pelikaan - Groepsreis op Maat, omdat de service die zij geven niet te evenaarden is. Alles is altijd tot in de puntjes verzorgd en er wordt echt alles gedaan om ook last minute aanpassingen te bewerkstellingen!"
Stichting Happy Smile
Speciale reis
"Wij gingen in september 2016 met z'n allen naar zonnig Porto. Alles was weer prima geregeld door Pelikaan - Groepsreis op Maat, zoals we gewend zijn!"
GGD - Hart voor Brabant
Personeelsreis
“Als personeelscomité zijn wij zeer tevreden over de organisatie van Pelikaan Reizen – Groepsreis op Maat. De reis naar Disneyland® Paris is naar volle tevredenheid verlopen. Speciale dank aan Eelco Stoel en de buschauffeurs!”
PV 't Christoffelke
Personeelsreis
“Wij hebben een prima georganiseerde 2-daagse personeelsreis naar Disneyland® Paris gemaakt. Pelikaan Reizen – Groepsreis op Maat is een echte aanrader!”
Initial Rentokil
Personeelsreis
“Met de personeelsvereniging reisden we met een spiksplinternieuwe bus en een gezellige en kundige chauffeur naar Disney. Alles was prima geregeld; een mooi centraal gelegen hotel met prima kamers en ontbijt inclusief. In de toekomst zullen wij Pelikaan Reizen - Groepsreis op ...
UWV Den-Haag
Personeelsreis
“Pelikaan heeft ons allemaal een geweldige dag bezorgd. Ze hebben de hele personeelsvereniging van de Rabobank mee genomen en alles was tot in de puntjes geregeld. In twee woorden: helemaal top!”
Rabobank
Personeelsreis
“Na goede samenwerking en overleg met de medewerkers van Pelikaan een mooie 5-daagse concertreis naar Engeland gemaakt. Aantrekkelijk geprijsd en prima budgethotels, waardoor ook veel jongeren de reis konden meemaken.”
Harmonievereniging TAVENU
Koorreis
“In samenwerking met Pelikaan hebben wij als vereniging een groepsreis op maat naar Bretagne georganiseerd, welke tot tevredenheid van onze groep is verlopen. Bijna alles was mogelijk en voor elke suggestie was aandacht.”
Oranjerie de Kuipplant
Tuinreis
“Wij reizen al vele jaren met Pelikaan naar tuinen en ander moois door heel Europa. In nauw overleg stellen we een compleet programma samen. Zij ronden af met tips, wij duiken in de tuinen en zij regelen de rest!”
Groei & Bloei
Tuinreis
“Na Wenen en Rome kozen wij wederom voor Pelikaan. We reisden af naar Praag, een prachtige stad met unieke zanglocaties. Er was genoeg ruimte voor eigen wensen en de presentatie/prijsverhouding is perfect. We vertrouwen blind op hun expertise!”
Westlands Mannenkoor
Koorreis
“Met 80 personen naar Dublin? Geen probleem voor Pelikaan! Samen met onze reiscommissie hebben zij een onvergetelijk en gevarieerd programma samengesteld met afwisselend cultuur en concerten.”
Koninklijk Haarlems Mannenkoor Zang en Vriendschap
Koorreis
“We zijn met Pelikaan 2 dagen naar de kerstmarkt in Düsseldorf geweest en we hebben het ontzettend naar ons zin gehad! Wat een geweldig leuke ervaring. We gaan zeker nog een keer met Pelikaan ons familie-uitje plannen.”
Familie Van den Berg
Kerstreis
“Optredens, stadswandelingen en heerlijke apfelstrudels: zomaar een greep uit de fantastische reis die we maakten naar Dresden en Leipzig ter gelegenheid van ons 30-jarige bestaan. Het was een reis vol hoogtepunten en zelfs het koor had nog nooit zoveel publiek!”
Ad Novum
Koorreis
“Pelikaan - Groepsreis op Maat had binnen no time een uitgewerkt programma voor 3 dagen Moskou. Wat een goede reis was dit! Met dank aan de toporganisatie, vriendelijke mensen en een heleboel leuke foto’s om voor altijd op terug te kijken. Bedankt Pelikaan - Groespreis op Maa...
CS Plus
Personeelsreis
“Onze stedentrip naar Brugge was zó goed bevallen, dat we ook dit jaar wederom voor Pelikaan - Groepsreis op Maat kozen. Met onze personeelsvereniging zijn we een dagje naar Maastricht gegaan. Het was een supergeslaagde dag en keren volgend jaar zeker terug als vaste klant!”...
Assa Abloy
PersoneelsreisEen reisvoorstel op maat ontvangen? Wij helpen je graag!
Groepsreisopmaat.nl onderdeel van Pelikaan Reizen
Haveneind 2
4761 BZ Zevenbergen
Onderdelen Pelikaan Reizen