Jullie personeelsreis start hier 
Personeelsreizen vervoer
Vervoer
Hoe gaan jullie van a naar b?
Personeelsreizen accomodatie
Accommodatie
Waar verblijf je met al het personeel?
personeelsreizen excursies
Excursies
Welke toffe dingen gaan jullie ondernemen?
Personeelsreizen restaurants
Restaurants
Waar gaan jullie eten en drinken?
 

Personeelsreizen

Onderlinge banden op de werkvloer verstevigen, nieuwe ontwikkelingen bespreken, werknemers belonen voor behaalde resultaten of gewoon gezellig erop uit met collega’s? Of je nu een dagje weggaat in eigen land of een meerdaagse reis naar het buitenland maakt: met een personeelsreis smeed je een groep individuen tot een hechte club. Pelikaan - Groepsreis op Maat organiseert de perfecte personeelsreis voor het vormen van een onverbeterlijk team!

Onvergetelijke bestemmingen

De meest bijzondere bestemmingen in het buitenland, maar ook in ons eigen land zijn er genoeg mooie plekjes voor een onvergetelijke personeelsreis. Een bezoek aan het traditie rijke buurland aan de overkant van de Noordzee, de bourgondische grandeur ervaren in Frankrijk, het kleurrijke en eigenzinnige Moskou ontdekken of toch gewoon een bezoek aan onze eigen stad Amsterdam. Aan de hand van je wensen stelt het team een programma op, waarmee je niet alleen alle hoogtepunten van een bestemming beleeft, maar er ook genoeg gelegenheid is om het teamgevoel te versterken. Reizen waar het personeel gewoon weer nieuwe energie van krijgt.

Personeelsreizen een daverend succes

Het team van Pelikaan - Groepsreis op Maat regelt al jaren de meest bijzondere reizen voor een diversiteit aan bedrijven en organisaties. Mogen wij aan de slag met jouw ideeën, of laat je de invulling liever over aan ons team van experts? Elke personeelsreis is even bijzonder; wij zijn pas tevreden als het een daverend succes is.
 
Nauwkeurig
Tot in de puntjes geregeld
Persoonlijk
Altijd advies van een vaste contactpersoon
Zij maakten al een onvergetelijke groepsreis
“Pelikaan Reizen heeft ons allemaal een geweldige dag bezorgd. Ze hebben de hele personeelsvereniging van de Rabobank mee genomen en alles was tot in de puntjes geregeld. In twee woorden: helemaal top!”
Rabobank
Personeelsreis
“Groepsreis op Maat had binnen no time een uitgewerkt programma voor 3 dagen Moskou. Wat een goede reis was dit! Met dank aan de toporganisatie, vriendelijke mensen en een heleboel leuke foto’s om voor altijd op terug te kijken. Bedankt Groepsreis op Maat!”
CS Plus
Personeelsreis
“Onze stedentrip naar Brugge was zó goed bevallen, dat we ook dit jaar wederom voor Groepsreis op Maat kozen. Met onze personeelsvereniging zijn we een dagje naar Maastricht gegaan. Het was een supergeslaagde dag en zullen volgend jaar zeker weer terugkeren als vaste klant!”
Assa Abloy
Personeelsreis

Team personeelsreizen
Ons team staat voor je klaar!
Werkwijze
1  Je vraagt geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan
2 Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op
3 Binnen 5 werkdagen ontvang je een reisvoorstel op maat
4 Samen bespreken we het reisvoorstel tot in detail
5 Wij realiseren jullie onvergetelijke groepsreis!Een reisvoorstel op maat ontvangen? Wij helpen je graag!
Groepsreisopmaat.nl onderdeel van Pelikaan Reizen
Haveneind 2
4761 BZ Zevenbergen
Onderdelen Pelikaan Reizen