Jullie koorreis start hier 
Vervoer
Hoe gaan jullie deze reis maken?
Accommodatie
Wat wordt jullie tijdelijke onderkomen?
Excursies
Welke muzikale avonturen gaan jullie beleven?
Restaurants
Waar kunnen jullie het lekkerst eten?
 
Koorreizen
Muzikaal genot op plaatsen om van te dromen. Pelikaan - Groepsreis op Maat neemt jullie mee op een koorreis waarin jullie een internationaal publiek kunnen bespelen. We kunnen de meest fenomenale concertlocaties voor jullie regelen met de beste akoestiek; wat dacht je van zingen in de Sint-Pieter? In de Notre-Dame? Of buiten in een prachtig stadspark? Wel eerst even inzingen natuurlijk. En wij hebben connecties genoeg, dus mogen wij ook helpen bij de promotie van jullie optreden?
 
Do re mi fa sol la si do!
Voor en na het zingen is er ruimte om bijzondere excursies te maken, zoals stadswandelingen of boot- en fietstochten. Het ligt er maar net aan waar jullie zin in hebben. Zo’n trip maakt natuurlijk hongerig, dus de lunches en diners staan gereed. Laat de instrumenthuur ook gerust aan ons over. Laat je bekoren, want dit wordt een reis om nooit te vergeten!
 
Laat je bekoren
Al jullie muzikale wensen komen uit
Ruim 85 jaar ervaring
Ook met het organiseren van koorreizen
Zij maakten al een onvergetelijke groepsreis
“Na Wenen en Rome kozen wij als Westlands Mannenkoor wederom voor Pelikaan - Groepsreis op Maat. We reisden af naar Praag, een prachtige stad met unieke zanglocaties. Er was genoeg ruimte voor eigen wensen en de presentatie/prijsverhouding is perfect. We vertrouwen blind op hun expertise!”
Westlands Mannenkoor
Koorreis
“Met 80 personen naar Dublin? Geen probleem voor Pelikaan - Groepsreis op Maat! Samen met onze reiscommissie hebben zij een onvergetelijk en gevarieerd programma samengesteld met afwisselend cultuur en concerten.”
Koninklijk Haarlems Mannenkoor Zang en Vriendschap
Koorreis
“Optredens, stadswandelingen en heerlijke apfelstrudels: zomaar een greep uit de fantastische reis die we met ons koor maakten naar Dresden en Leipzig ter gelegenheid van ons 30-jarige bestaan. Het was een reis vol hoogtepunten en zelfs het koor had nog nooit zoveel publiek!”
Ad Novum
Koorreis


Ons team staat voor je klaar!
Werkwijze
1  Je vraagt geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan
2 Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op
3 Binnen 5 werkdagen ontvang je een reisvoorstel op maat
4 Samen bespreken we het reisvoorstel tot in detail
5 Wij realiseren jullie onvergetelijke groepsreis!Een reisvoorstel op maat ontvangen? Wij helpen je graag!
Groepsreisopmaat.nl onderdeel van Pelikaan Reizen
Haveneind 2
4761 BZ Zevenbergen
Onderdelen Pelikaan Reizen