Jullie hippe stedentrip start hier 
Vervoer
Vliegen of met de bus?
Accommodatie
Veel indrukken, goed slapen
Excursies
De stad maximaal beleven
Restaurants
Hippe steden, lekker eten
 
of bekijk hier onze superdeals
Hippe stedentrips
Het klassieke Rome is geweldig, Berlijn blijft bruisen en ook Disneyland® Paris verveelt nooit. Maar soms wil je gewoon een reis maken die nét even anders is dan anders. Zijn jullie als groep toe aan een nieuw en zinderend avontuur? Denk dan eens aan een hippe stedentripbestemming als Gdansk, Marrakech, AtheneBrighton of Ljubljana. Pelikaan – Groepsreis op Maat heeft met de grootste zorg uitzonderlijke reizen voor jullie samengesteld, inclusief bijpassende programmering. Stuk voor stuk op bestemmingen die niet alleen onontdekt, maar ook onvergetelijk zijn. Zijn jullie er klaar voor?
 
Zien én beleven
Op reis met je collega’s? Met vrienden? Met je vereniging? Het maakt eigenlijk niet uit met wie je er bent, want op elk van deze zinderende bestemmingen kijkt ieder van jullie z’n ogen uit. De programmering is zoals je die mag verwachten, vol verrassingen en vooral plezier. Maak je graag een rustige stadswandeling met een gids, of ga je liever raften? Relaxen op een terrasje, of spring je op een quad? Afhankelijk van jouw gezelschap, finetunen we dit tot in perfectie. Zo zie je de bestemming niet alleen, maar belééf je ‘m.

Onze hippe stedentrips
  • • Vlieg naar Gdansk, de parel van Polen. Deze oude Hanzestad heeft een schitterend historisch centrum waar je heerlijk kunt terrassen op de Vlaams aandoende pleinen en je ondertussen de grachtenpanden bewondert.
  • • Bezoek Ljubljana, een van de kleinste hoofdsteden van Europa. De jeugdige uitstraling van deze stad door de vele studenten gaat hand in hand met de oude, romantische bouwwerken in barokstijl.
  • • Ga op ontdekkingstocht in Marrakech, door de geurige en kleurrijke souks. De Marokkaanse stad is een lust voor het oog; je begeeft je hier zonder twijfel in het veelzijdige Afrika!
  • • Tempels, eilanden omringd door kristalhelder water en oude wijken ontmoeten elkaar in Griekse hoofdstad Athene. Deze magische stad heeft een heerlijk klimaat waarin de vele mythes tot de verbeelding spreken.
  • Brighton is een echte aanrader waar je normaal niet zo snel zou komen. De zuidkust van Engeland biedt onbetaalbare uitzichten, mooie bezienswaardigheden en prachtige stadsparken. En: ook nog eens goed te doen met de bus!
 
Ruim 85 jaar ervaring
Van koorreizen tot hippe stedentrips
Persoonlijk
Altijd een vaste contactpersoon


Ons team staat voor je klaar!
Werkwijze
1  Je vraagt geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan
2 Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op
3 Binnen 5 werkdagen ontvang je een reisvoorstel op maat
4 Samen bespreken we het reisvoorstel tot in detail
5 Wij realiseren jullie onvergetelijke groepsreis!Een reisvoorstel op maat ontvangen? Wij helpen je graag!
Groepsreisopmaat.nl onderdeel van Pelikaan Reizen
Haveneind 2
4761 BZ Zevenbergen
Onderdelen Pelikaan Reizen