Jullie Disneyreis start hier 
Vervoer
Hoe gaan jullie naar Disneyland Paris?
Accommodatie
In welk hotel of appartement verblijven jullie?
Excursies
Welke betoverende dingen gaan jullie beleven?
Restaurants
Waar kunnen jullie sprookjesachtig eten?
 
Disneyland® Paris reizen
Avonturen zijn toch veel mooier als je ze samen beleeft? Pelikaan - Groepsreis op Maat stuurt jullie op expeditie door de magische wereld van Disneyland® Paris. Ga je met de hele familie inclusief kids, met jouw vereniging of gezellig met alle collega’s? Voor je het weet, sta je al bij de toegangspoorten! Verblijven doe je geheel in stijl: wij regelen een Disney Hotel of een accommodatie vlakbij de Disney® Parken evenals de entreebewijzen.
 
Laat je betoveren...
Nog nooit in Disneyland Paris geweest? Pelikaan - Groepsreis op Maat spreekt uit ervaring: je moet hier minstens één keer in je leven geweest zijn! Ook voor fervente bezoekers verveelt het nooit, want elke keer is weer net een beetje anders. Jong en oud zullen hier geen moment van verveling doormaken. Boek je groepsreis naar Disneyland Paris en ervaar het zelf! Ps: dit jaar wordt Disney 25 jaar, reden voor een feestje!
 
Betrouwbaar
Preferred Partner van Disneyland Paris
Professioneel
Alles in huis voor het perfecte sprookje
Zij maakten al een onvergetelijke groepsreis
“Met de personeelsvereniging reisden we met een spiksplinternieuwe bus en een gezellige en kundige chauffeur naar Disney. Alles was prima geregeld; een mooi centraal gelegen hotel met prima kamers en ontbijt inclusief. In de toekomst zullen wij Pelikaan Reizen - Groepsreis op Maat zeker weer benaderen voor het plannen van een personeelsreis!”
UWV Den-Haag
Personeelsreis
“Wij hebben een prima georganiseerde 2-daagse personeelsreis naar Disneyland® Paris gemaakt. Pelikaan Reizen – Groepsreis op Maat is een echte aanrader!”
Initial Rentokil
Personeelsreis
“Als personeelscomité zijn wij zeer tevreden over de organisatie van Pelikaan Reizen – Groepsreis op Maat. De reis naar Disneyland® Paris is naar volle tevredenheid verlopen. Speciale dank aan Eelco Stoel en de buschauffeurs!”
PV 't Christoffelke
Personeelsreis


Ons team staat voor je klaar!
Werkwijze
1  Je vraagt geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan
2 Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op
3 Binnen 5 werkdagen ontvang je een reisvoorstel op maat
4 Samen bespreken we het reisvoorstel tot in detail
5 Wij realiseren jullie onvergetelijke groepsreis!Een reisvoorstel op maat ontvangen? Wij helpen je graag!
Groepsreisopmaat.nl onderdeel van Pelikaan Reizen
Haveneind 2
4761 BZ Zevenbergen
Onderdelen Pelikaan Reizen