Welkom bij Pelikaan - Groepsreis op Maat

Een stad om van te houden

 
 
Vervoer
Hoe steken jullie de Noordzee over?
Accommodatie
Waar brengen jullie de nacht door?
Excursies

Een metropool vol verrassingen!
Restaurants
Zeg hallo tegen de Engelse keuken!
 

Groepsreis Londen

Aan de overkant van de Noordzee ligt een bruisende wereldstad met een koninklijk tintje op jullie te wachten! In de hoofdstad van Engeland zijn oneindig veel rode telefooncellen, typische dubbeldekker en zwarte taxi’s. Londen is rijk aan iconische bouwwerken die jullie op eigen tempo ontdekken tijdens een groepsreis op maat. Wandel over de 244 lange Tower Bridge, neem plaats in de London Eye en breng een bezoek aan het centraal gelegen Buckingham Palace, waar een spectaculair schouwspel te zien is van traditioneel geklede Queen’s Guard soldaten om stipt 11:30 uur. De kleurrijke bloementuinen en watervogels sieren het koninklijke St. James’s Park en het welbekende Trafalgar Square is de hele dag gevuld met toeristen. Na een typisch Full English Breakfast hebben jullie genoeg energie om op pad te gaan. Let’s go!
 

Een betoverende metropool

Elke dag is er in Londen wel iets anders te ontdekken. Verken Londen op een oer-Hollandse manier en fiets onder leiding van een Nederlandssprekende gids door de bruisende stad. Tijdens een rondvaart over de Thames leren jullie alle ins and outs en passeren jullie het Houses of Parliament, de London Eye en de historische County Hall. Een korte stop maken jullie bij een typisch eettentje waar jullie je te goed doen aan lemoncurd, muffins en scones tijdens een traditionele high tea.

Zijn jullie moedig genoeg voor een angstaanjagende excursie? Breng dan een bezoek aan de London Dungeon, waar je de wereld van Jack the Ripper instapt. Londen is een trendsetter als het gaat om musicals en films.  Het merendeel van de theaters bevinden zich in het gebied West End. Jullie kunnen hier ronddwalen over de magische filmset van de Harry Potter films. Het grootste reuzenrad ter wereld zorgt op een hoogte van 135 meter voor een adembenemend panorama uitzicht. Voordat jullie weer terugkeren naar Nederland brengen jullie vanzelfsprekend een bezoek aan de Big Ben, de indrukwekkende St. Paul’s Cathedral en de nieuwe Millenium Footbridge. Eén ding is zeker: jullie komen thuis met een schat aan memories.

Wist je dat...
…Londen ook fantastisch is met kerst?
...Londen de grootste stad van Europa is?
…Londen de eerste stad was met een metrostelsel?
…er in Londen meer dan 300 talen worden gesproken?
…naast het Engels, de meest gesproken talen Bengaals, Gujarati en Mandarijns zijn?
…als je de London Eye zou uitrollen, het even lang is als vier voetbalvelden?
…de rode bussen jaarlijks 12.128 keer de wereld rondrijden?
…De Big Ben oorspronkelijk alleen de klok is en niet de hele toren?
…maar liefst 40% van de stad bedekt is met groen? Londen staat bekend om de grote parken in het centrum van de stad.

Is een hoofdstad met geschiedenis een pré? Dan is Berlijn ook zeker een goede optie voor jullie!
 
Professioneel
Onafhankelijk beoordeeld met een 9,1
Ervaren
Ruim 85 jaar ervaring met groepsreizen
  Een reisvoorstel op maat ontvangen? Wij helpen je graag!
Groepsreisopmaat.nl onderdeel van Pelikaan Reizen
Haveneind 2
4761 BZ Zevenbergen
Onderdelen Pelikaan Reizen