Welkom bij Pelikaan - Groepsreis op Maat

Deze magische wereld is voor iedereen!

 
Reis naar Disneyland® Paris!
T: 088 - 7354550
 
Vervoer
Hoe gaan jullie naar Disneyland Paris?
Accommodatie
In welk hotel is het magisch verblijven?
Excursies
Welke betoverende dingen gaan jullie beleven?
Restaurants
Waar kunnen jullie sprookjesachtig eten?
 
 

Groepsreis Disneyland® Paris

Stap in de wereld van Disneyland® Paris. Eindeloos plezier beleef je in een wereld vol magie, waar de verbeelding onbegrensd is en de geluksmomenten onvergetelijk zijn. Samen met je vrienden, familie, personeel of vereniging laten jullie je meevoeren door meer dan vijftig adembenemende attracties. Dromen zien uitkomen in Disneyland Paris is het mooiste wat er is! Ps: dit jaar viert Disney haar 25e verjaardag! Feest jij mee?
 

Disneyland® Park, Walt Disney Studios® Park en Disney Village®

De vijf ongelooflijke landen van Disneyland® Park zijn gevuld met klassieke attracties, shows en parades. Sta schouder aan schouder met zwaard zwaaiende piraten, reis door de tijd en de ruimte en kijk met verwondering naar het onvergetelijke vuurwerk en de lichtshows boven het kasteel van Doornroosje. Ontdek ook de geheimen achter de meest magische scenes van Disney-films in het Walt Disney Studios® Park. Beleef hoe animatie tot stand komt in de Toon Studio en zie verbijsterende effecten in Backlot. De vijf productiezones zitten barstensvol spanning en sensatie en zetten iedereen in de spotlights! Sla ook zeker Disney Village niet over. In dit bruisende entertainmentcentrum is altijd wat te beleven, op sommige plaatsen zelfs bovenin de lucht.
 
Al 13 jaar is Pelikaan Reizen Preferred Partner van Disneyland® Paris, wat betekent dat jullie via ons profiteert van speciale aanbiedingen en de laagste prijzen. Verblijf in een van de betoverende Disney® Hotels op korte afstand van het park, of overnacht in een van de vele hotels in de omgeving. Hebben jullie er al eens aan gedacht om een bezoek aan Disney te combineren met een bezoek aan lichtstad Parijs? Zo is het sprookje helemaal compleet!

 Wist je dat…
…Disney ook fantastisch is met kerst?
...er een ondergrondse stad is in Disneyland® Paris voor medewerkers?
...het geheime tunnelsysteem gebruikt wordt om snel van de ene naar de andere kant van het park te gaan?
…Disneyland Resort 1/5 van heel Parijs omvat?
…Main Street geparfumeerd is? Ventilatie uitgangen brengen een vanillegeur op de Main Street.
…er maar liefst 15.000 medewerkers in Disneyland® Paris werken?
...dat er per jaar ongeveer 75.000 sollicitatiebrieven binnenkomen?
…het Disney kasteel in Parijs een stuk sprookjesachtiger is dan die in de andere landen? Dit komt omdat kastelen in Europa meer voorkomen, en daarom moest de versie in Parijs de andere kastelen overtreffen.
…Disneyland® Paris nooit af zal zijn? Walt Disney zijn woorden zijn: ‘Het park blijft groeien, zolang er nog maar fantasie over is in de wereld.’

 
Professioneel
Onafhankelijk beoordeeld met een 9,1
Ervaren
Ruim 85 jaar ervaring met groepsreizen
  Een reisvoorstel op maat ontvangen? Wij helpen je graag!
Groepsreisopmaat.nl onderdeel van Pelikaan Reizen
Haveneind 2
4761 BZ Zevenbergen
Onderdelen Pelikaan Reizen